арт проект "българските автори"
начало за нас поръчка за контакт
 
живопис
     

Валентин Йорданов

Георги Динев

Елза Томов

Иван Стоянов

Иван Стратиев

Ивайло Петров

Ивайло Николов

Ишхан Нигохосян - Шани

Любен Петров

Момчил Георгиев

Николай Маринов

Петър Маринов

Светослав Милушев

Симеон Шивачевграфика
     

Явора Петрова

 

скулптури
     

проф. Валентин Старчев

Люба Атанасова

Петър Маринов

 

икони
     

Йовита Димитрова

 

FAQ
Къде мога да видя, преди да купя?

 

І галерия за вас І

 
  за истинските колекционери на изкуство  
 
 
къде бих могъл да видя на живо това което съм харесал?
 

При контакт с нас, можете да ни посетите в нашето ателие галерия, за да разгледате на живо една част от представените неща. За други пък, нашият екип винаги би се постарал да стигнат максимално бързо до вас. Като всяка една галерия, ние се стремим да поддържаме оптимална наличност от платна на автори и то не само на тези които предлагаме. Нашият стремеж винаги е бил да сме способни да откликнем на всяко едно търсене, било то на конкретен автор, негова стара творба, или просто нужда от арт консултация.

 
 
 
     
 
Общи Условия при поръчка от арт проекта "Автор Бг - Българските Автори"
 

Арт проекта "Автор БГ - Българските Автори" е online галерия за продажба на изкуство. Съдържа творчеството на автори, които са подредени по азбучен ред в отделни  конструктивни групи /живопис, графика, скултури и т.н./ . За всеки автор има  информация, снимки на съответните артикули, име, консистенция, размер, цена и каталожен номер. Посочените цени включват ДДС. Цената се отнася за указаният артикул и не включва цена за доставка.

Поръчката на даден артикул става чрез натискане на бутона "поръчай" в секцията на артикула. Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договор клиента от една страна и "Автор БГ" от друга, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съотвестващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия.

С цел удобното и опростено пазаруване от каталога на "Автор БГ" онлайн регистрацията в сайта не е наложителна. Клиентът е длъжен само да посочи точни и коректни данни за контакт, “Име” – собственото име на лицето, “Фамилия” – фамилното име на гореспоменатото лице, “E-mail” – адрес на електронна поща, "Телефон", "Град" с пощенски код и актуален “Адрес. Като задължителни за улеснение са изведени полетата за име, електронна поща и телефон.

Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна.

След получаване на поръчката, получавате автоматичен отговор на посочената от вас електронна поща, за това че заявката ви е пристигнала. В рамките на 48 часа от нашия екип се извършва проверка на посочения телефон за валидността на поръчката и се уточняват нейните детайли като адрес за доставка, избраният от вас начин на плащане, фирмени данни при нужда от издаване на фактура и т.н.. Можете да анулирате при необходимост вашата поръчка чрез попълване на автоматично генерираната мейл форма от бутона "за контакт". Тук за да се идентифицирате е нужно да посочите същите имена и имейл адрес използвани при направата на заявката.

Екипът на Арт Проект "Автор БГ - Българските Автори" си запазва правото да променя наличността на творбите в каталога по всяко едно време, както и не отговаря за неверно подадени от автора данни като наличност на творбата, нейните действителни размери, и видът на материалите от които е изпълнена. В отделни редки случаи е възможно публикувания снимков материал да е с по лошо качество от това на творбата в действителност и да я ощетява. В такива случаи нашия екип не носи никаква вина.

За всички неуредени до тук в общите условия ангажименти на двете страни се третира Българското Законодателство и Закона за Задълженията и Договорите.

 
 
 
 
         

 

 


І "Nick Art Asset Management"Gmbh І 2006 - 2007 І All Rights Reserved І
Всички публикувани творби са собственост на посоченият автор, и са публикувани за продажба с неговото изрично съгласие