арт проект "българските автори"
начало за нас поръчка за контакт
 
живопис
     

Валентин Йорданов

Георги Динев

Елза Томов

Иван Стоянов

Иван Стратиев

Ивайло Петров

Ивайло Николов

Ишхан Нигохосян - Шани

Любен Петров

Момчил Георгиев

Николай Маринов

Петър Маринов

Светослав Милушев

Симеон Шивачевграфика
     

Явора Петрова

 

скулптури
     

проф. Валентин Старчев

Люба Атанасова

Петър Маринов

 

икони
     

Йовита Димитрова

 

FAQ
Къде мога да видя, преди да купя?

 

І галерия за вас І

 
  за проекта  
 
 
за каталога на арт проекта "Автор Бг - Българските Автори"
 

Ние основно функционираме като електронен магазин - галерия. Чрез включването на максимален брой автори, се стремим както да популяризираме тяхното изкуство в страната и в чужбина, така и да им окажем нужната подкрепа. Всички публикувани творби са собственост на посоченият автор, съществуват реално и са публикувани за продажба с неговото изрично съгласие.

В арт проекта "Българските автори" място са намерили част от творците, които в последно време са били в кръгозора на обществения и културен живот със своите свободни творчески изяви или пърформанси. От екипа на арт проекта искаме да е ясен хаотичният характер на селекцията до този момент. С това целим пълното предпазване на всеки един автор от неприятното чувство, че неговото творчество е било пренебрегнато, останало незабелязано, или в отеделни случаи надценено. В нашият ресор си остава арт мениджмънта, а функцията на художествени критици поверяваме на действащите пазарни принципи в условията на развита пазарна икономика, както и на хората доказали своите качества и наистина имащи правото и задълбочените познания да нарекат себе си арт критици.

 
 
 
     
 
за включените автори
 

При някои творци се появява нуждата от публикуване на творбите им на повече от една страница. Понякога този вид сепаратиране /ако има други страници/ служи и за отделяне на различни по стил или тематика периоди типични за автора. Препоръчително е ако искате по обстойно да вникнете в творчеството му, да не пропускате отделните страници.

 
 
 
     
 
публикуване на автори
 

Всеки един автор свободно предоставя /или чрез арт мениджъра си/ свои налични платна за публикуване. Те се появяват веднъж като миниатюрна икона, която винаги е директна връзка /линк/ към вторият - основен тип на визуализация на платното или творбата. От дясната страна чрез отделно рамкиране е отделено името на автора или неговият артистичен псевдоним (в повечето случаи и двете), името което носи дадената творба, нейният действителен размер /отношението е височина към ширина/, материалите с които е изпълнена, и на последно място се публикува цената. В посочената секция се публикува и уникален за всеки автор каталожен номер, с които да се идентифицира при заявяване на желание за поръчка чрез натискане на бутона поместен най-отдолу /виж "Общи условия"/.

 
 
 
     
 
за секцията "последно добавени автори "
 

В тази секция на ротационен принцип се публикуват последните трима автори които са били актуално добавени към каталогата на арт проекта "Автор БГ". Продължителността на престоя зависи от активността по добавянето през съответния период. Най общо казано се поставя платно, скулптура или творба, които са директен линк /връзка/ към съответния автор.

 
 
 
     
 
за секцията "галерия за вас"
 

Именно тук сме си запазили едно малко кътче, наречете го линк ако искате, където да поместваме автор за който сме преценили че представя нещо наистина по различно от това което сме свикнали да виждаме до сега. С една дума: Интересно!

 
 
 
 
         

 

 


І "Nick Art Asset Management"Gmbh І 2006 - 2007 І All Rights Reserved І
Всички публикувани творби са собственост на посоченият автор, и са публикувани за продажба с неговото изрично съгласие